sâmbătă, 25 aprilie 2015

THC SERVERS - Cat de necesar este accesul SSH in hostingul de tip shared

THC SERVERS – CAT DE NECESAR ESTE ACCESUL SSH IN HOSTING-UL DE TIP SHARED

Atunci cand aveti un website si l-ati gazduit la o firma de hosting, functionarea si administrarea server-ului respectiv este asigurata de catre furnizorul de hosting la care ati apelat. Responsabilitatea care va revine dumneavoastra este propriul site, iar celelalte aspecte sunt in mare parte responsabilitatea firmei de gazduire.

Acest lucru poate sa aiba si un dezavantaj prin faptul ca veti avea acces limitat la resursele server-ului, iar aceste limitari poate sa varieze de la o firma de hosting la alta. THC SERVERS este o firma de hosting care va ofera alaturi de echipa sa profesionista, servicii de gazduire de calitate si pachete de hosting potrivite pentru website-ul dumneavoastra.

Exista furnizori de gazduire care va ofera posibilitatea de a crea fisiere, iar altii va pot limita accesul la acestea, facandu-le disponibile in cazul conturilor de hosting care au conturi crescute.

Una din caracteristicile la care nu puteti avea acces in cazul hostingului de tip shared este reprezentata de accesul SSH. Atunci cand doriti sa comandati un pachet de hosting este recomandat sa va interesati daca furnizorul de hosting ales va ofera accesul SSH. De regula, conturile de tip shared nu beneficiaza de acest acces SSH.

Atunci cand dispuneti de un acces SSH pe un cont de hosting shared, veti avea limitat accesul la comenzi si chiar acces strict in directorul server-ului. Trebuie stiut ca acest acces SSH este monitorizat de catre administratorii firmei de hosting la care ati apelat.

In zilele de astazi, datorita faptului ca exista panouri moderne de administrare pentru conturile de gazduire, nu mai este nevoie de accesul SSH deoarece aceste panouri ofera un acces instrumentele existente. In cazul in care este nevoie de a efectua anumite operatiuni avansate este indicat sa va asigurati ca firma de gazduire va permite acest acces SSH.

Asadar, pentru a afla mai multe detalii in ceea ce priveste serviciile de hosting si despre cat de importante sunt pentru afacerea pe care o detineti, va sfatuim sa apelati cu incredere la firma de hosting THC SERVERS, prin vizitarea site-ului www.geekshosted.com.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu